Thursday, February 20, 2014

DNARS SKINCARE TERHANGAT DI PASARAN!


Inginkan wajah selicin telur dikupas? Ketahui rahsianya bersama Dnars Skincare. 

Produk ajaib yang sedang hangat dipasaran.

019-4511649


Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat dan ia berkesan!
Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam
* 100% recommended


cantik untuk suami...kepuasan untuk diri sendiri..
~~cubalah Dnars Cosmetic~~
Bagaimana pula dengan harga nye ? ..RM59.90...hehe.Mampu milik kan?
Jika anda berminat nak dapatkan skincare ni , boleh hubungi Nai yea ;)
HP : 019-4511649 - Nai

Jom cuba set Dnars Skincare...Anda pasti berpuas hati..

1.SET DINAR (DLM KOTAK ada sabun beras, sabun collagen, uv day cream, night cream)----> rm59.90
2. Toner collagen (utk kulit normal/jeragat biasa)---> RM27.90
3. Toner treatment (utk kulit berjerawat/jeragat teruk)---> RM21.90


YELLOW CREAM (KRIM KU NENG)
RM26.90 -6g-
RM69.90 -15g-

Dnars skincare,

Set permulaan rm59.90
2 Jenis : normal/jeragat
-sabun beras
-sabun colagen
-uv day krim
-night krim

Set jerawat / berminyk
-sabun beras 2
- uv day krim
-night krim

Lain2:
1. Toner treatment RM21.90 (jrwat/jrgat )
2.toner colagen RM27.90 (normal/kering ) 60ml
3.krim kuneng rm26.90 6gm / RM69.90 15g (utk jrgat /parut / hindar jerawat )
4. Magic Gold Foundation / Silky Gold Foundation 
RM39.90
5. Sabun badan RM19.90
6. Pueraria mirifica RM57.90 (utk dalaman wanita )
7. Krim Malam RM26.90 6gm / RM69.90 15g
8. Krim Siang RM26.90 6gm / RM69.90 15g

Postge rm7 .sm/ rm9 ss.

BERMINAT BOLEH PM/SMS/WHATSUP 019 4511649







kiri : sabun susu beras
kanan : sabun collagen


sabun jerawat - sabun normal - sabun collagen

Perbezaan sabun pencuci muka Dnars

♡Sabun beras (kulit jerawat/berminyak)

♡Sabun beras (kulit normal/jeragat)

♡Sabun kolegen (kulit normal/jeragat/kering)



SABUN MUKA BERAS
RM13.90

Membersih & melembutkan kulit wajah, menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.




SABUN MUKA KOLAGEN
RM13.90
- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah.





TONER COLAGEN - RM27.90 (60ml)

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.



DNARS SKINCARE 

TONER TREATMENT - RM21.90 (30ml)

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.


YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g - RM26.90


-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.



YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 5g - RM36.90 ( 1 size sahaja, tiada size besar)

Krim kuning kolagen
-note : serupa dgn yg biasa tetapi diupgrade dgn kolagen
-membantu menambah kelembapan kulit
-menganjalkan kulit
-menegangkan kulit
-mengurangkan kedutan




MAGIC GOLD FOUNDATION (SPF 40)  - RM39.90

Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.



DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM)  6g - RM26.90 / 15gm - RM69.90

-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.



DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15 -15g -RM69.90 / 6gm - RM26.90

Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.



SABUN PEMUTIH BADAN RM19.90

(untuk lelaki & perempuan)

> menghilangkan parut2 halus,parut demam campak atau chicken pop
> menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam diketiak,siku,celah peha dan kawasan pelipatan
> sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah seperti jerawat,jeragat,kering dan gatal2
> memulih,melembab,mencerah & menjadikan kulit lebih tegang & muda tanpa pengelupasan
> menghilangkan bau badan
> badan tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
> sesuai digunakan untuk mereka yg menghadapi masalah kulit & resdung 




KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY) RM39.90

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM



Antara Khasiat Pueraria Mirifica : RM57.90

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Cara pengambilan :
Wanita berkahwin 2biji setiap malam
Wanita belum berkahwin 1 biji setiap malam

*banyakkn minum air kosong


KOPI PUERARIA MIRIFICA PLUS KOLAGEN RM41.90
  1. Menegang, memejal dan membesarkan payudara.
  2. Mengalami pencerahan kulit
  3. Bentuk badan yang mengiurkan
  4. Pembesaran payudara dialami dalam tempoh 1 bulan
  5. merangsangkan keintiman suami isteri

DAY UV WHITE- PELEMBAB MUKA RM26.90

Inginkan kulit lebih segar...moist mcm snow......sejuk... hahaaa...

Try tambah benda ni... 

Uv white (moisturiser)

Sgt sesuai utk masalah kulit kering, jeragat, mengawal penghasilan pigmen

Dirumus dari bahan semulajadi & estrak tumbuhan.....

Menjadikan kulit lebih segar, berseri & bercahaya....

*** jaga kelembapan kulit penting utk mengurangkan penghasilan jeragat***




Dnars Biuty - RESHAPING LOTION + COLLAGEN & VITAMIN C......RM39.90 

(100ML)


Berat badan dah turun...

Tapi perut/peha/lengan still berlemak & penuh selulit...

Apply buiti lotion utk "reshaping" smula...bentuk badan anda...

Lotion pemecah lemak berbau epal....



Kegunaan / Usage :

- Lotion serbaguna / Multipurpose lotion 

- Urutan seluruh badan / Body massage 

- Sapuan pada tempat bermasaalah / spread onto distressed area

- Sesuai untuk seisi keluarga / Whole family usage.

- Kegunaan luaran/ For external use only.

Amaran / Worning
Tidak sesuai untuk bayi /  Not suitable for baby.

Cara Penggunaan / Directions.
- Sapukan pada tempat bermasaalah dan urutkan secara perlahan-lahan / Rub 
onto affected area and massage gently.

- Boleh digunakan sekerap mungkin /  Can be used frequently.

- Untuk kesan lebiih cepat, sapukan sapukan setiap kali sebelum tidur / For instant, use every night before sleep.

- Tidak berminyak dan mudah menyerap / Not oily and easily absorbed.



KENAPA HARUS MEMILIH "PuTEH PiTERA" RM99.90
RM99.90
(20 sachet)

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda akan merasai keberkesanan produk ini dalam tempoh10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut


Cara Pengambilan PUTEH PITERA
Minum 1 paket 30 minit sebelum anda mengambil sarapan pagi dan 1 paket sebelum tidur malam.
Untuk bulan pertama anda perlu mengambilnya 2 paket sehari dan bulan seterusnya 1 paket sehari.
Anda digalakkan minum air yang cukup kerana proses pembuangan toxin berlaku semasa anda membuang air kecil.
Puteh Pitera sesuai untuk lelaki dan wanita serta untuk ibu yang mengandung empat bulan ke atas.
Ibu yang menyusukan bayi dan wanita haid empat bulan ke atas juga boleh mengambilnya.
=================================================================


Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment
(selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)


10 comments:

  1. slam sis..klu untuk permulaan bg kulit jeragat dan kering,adakah sy prlu memakai stu set terus.

    ReplyDelete
  2. Wslm, boleh mulakan dengan set normal/jeragat dan toner treatment dulu..apap leh contact akak kt 0194511649

    ReplyDelete
  3. Salam sis..RM59.90 termasuk pos dh ke atau belum masuk pos. If muka jerawat tp tak berminyak better pakai set normal atau set jerawat ye..tq..

    ReplyDelete
  4. Salam sis nk tnya .. Sabun cuci nie bole cmpur ke ea .. means mlm siang pkai yg sabun beras n mlm pkai sabun collegen... tq :)

    ReplyDelete
  5. Atiekahzainura kadir : RM59.90 tidak termasuk poslaju..kalau nak best price boleh terus wassap atau contact akak : 019 4511649

    ReplyDelete
  6. Come and look at this
    http://jobandcash.com/?share=46099

    ReplyDelete
  7. knp krim mlm sy bwarna pink kekuningan. tp xada sbrg efek yg xbaik.malah wjah sy smkn halus.adakh fake ?

    ReplyDelete
  8. knp krim mlm sy bwarna pink kekuningan. tp xada sbrg efek yg xbaik.malah wjah sy smkn halus.adakh fake ?

    ReplyDelete
  9. nak tanya krim ku neng tu sama ke krim kunyit? Keliru lak..

    ReplyDelete
  10. salam sy nk tanye sy pakai set yg sensitif kalau sy campur ngan essence skII boleh ke sbb tu untuk renew sel skin
    sbb penjual SK II ckp x blh campur ngan produk pengelupasan..harap jwb segera

    ReplyDelete